JvA richt zich op de transitie van de zorg. Dat doen we met goed advies en interim opdrachten.”

JvA richt zich specifiek op het ondersteunen van zorgorganisaties bij veranderingen. Soms gebeurt dit door het opstellen van gerichte adviezen en ook door het begeleiden van veranderingsprocessen. En voor het uitvoeren van tijdelijke opdrachten in de rol van interim manager. Om zo richting te geven of concrete resultaten te boeken. JvA heeft een uitstekende reputatie en een groot netwerk onder managers en specialisten in de zorgsector.

Wij hebben in deze transitie in verschillende verantwoordelijkheden geadviseerd en/of interim opdrachten vervuld. Dit gebeurde bijvoorbeeld als operationeel manager, als coach van diverse consulenten, gedragsdeskundigen en andere professionals in de zorg. Ook heeft JvA diverse nieuwe samenwerkingsverbanden geïnitieerd en opgebouwd tussen zorgaanbieders en gemeenten. In het onderwijs heeft JvA een ruime ervaring van inzet van zorg professionals voor zo’n 120 (basis)scholen, samen met 25 consulenten, invulling gegeven is aan Schoolmaatschappelijk werk. Een onmisbare schakel tussen onderwijs en zorg.
Binnen het speciaal onderwijs heeft JvA uitgebreide kennis en ervaringen opgedaan die nu wordt ingezet in een project naar meer aanbod van inclusief speciaal onderwijs.